.
כבר כתבתי..
שבאף מקום במגילה אסתר לא מוזכרים אוזני המן"
וכי למה בדיוק בחג הכי יפה צבעוני וססגוני אנו דווקא
צרכים לאכול את אוזני הסורר שרצה להשמידנו?
אז אצלי בבית בשביל לאכול משולשים מלוחים או מתוקים
לא צריך את חג פורים…
אפשר בהחלט לחגוג במשולשים טעימים כל השנה.
אז אתם תבחרו איך לקרוא לטעימים הטעימים האלה.
והם יכולים להיות בכל מילוי שתרצו…
אני אישית מכינה אותם גדולים אחרי שאני מכינה את הבצק
אני יוצרת כדורי בצק בגודל פינג פונג ובמערוך פותחת את
כולם וממלא במהירות .
אין צורך לפתוח עלה ועוד… עלה ועוד… עלה וגם אין צורך בכוס.
פתיחת הכדורים היא מהירה יותר, פותחים את כולם, פורשים
את כולם,ממלאים את כולם, בכמה טעמים שתרצו בנדיבות
בפעם אחת וסוגרים.
זכרו
את הבצק חילקתי לשניים כדי לתת שני טעמים.
אז קדימה תפשילו שרוולים ותיהנו גם אתם ממשולשים
ממולאים וטעימים…
והפעם הבאתי אותה ב"אוזניים" של הבולגריה
במלית של תרד, בצל, אורגנו, כרישה, גבינה בולרגית ופרמז'ן.
ושלא תגידו שלא הזמנתי אתכם לטעום משולשים
אוזני המן… איך שתקראו להם…
הנה הוא לפניכם
בטטה בצל קורנית וכרישה בכובע של… המן הרשע …. Haman’s hat
ועוד אחד שיהיה
פטיר בטעם של תרד אורגנו לימון ושמן זית…
ועוד מתכון …
"מעשה באוזן… ענקית …"
טעמתם נהניתם אז קדימה פרגנו בלייק אחד
וסבתא תגיד תודה עד…. למתכון הבא



















