כבר כתבתי על התבשילים שתמיד הולכים אצלי בזוגות שלשות…
זוכרים את מתכון הקציצות פרגית עם התרד
תלחצו כאן ותגיעו לתמונות של הכנת
"קציצות הפרגית עם תרד".
עכשיו משהכנו את בשר הפרגית נמלא בו חצילים,
ארטישוק, תפוחי אדמה, או כל ירק שבא לכם.
הפעם הבאתי את האציל בירקות מר חציל זה
שאפשר להכין בו אין סוף מטעמים.
הפעם שני מתכונים שונים בצורת ההגשה
אחד חתוך וממולא כמו ספר ברוטב עגבניות
השני פשוט מטוגן ומגולגל ברוטב עגבניות ופלפל מתוק.
אז כמו שכתבתי בפוסט של קציצות הפרגית אפשר
בהחלט להכין את החציל לטגן ולהכניס לקופסא
ורק בערב חג או יום לפני לבשל ברוטב…
כן כן זה אפשרי.
גם את תחתיות הארטישוק אפשר למלא לטגן ולהקפיא
ורק יום לפני ארוחת החג או ביום האחרון להוסיף
את הירק הטרי תבלינים ולבשל.
חיתוך החציל…
לטבול את החציל בביצה ולטגן…
לטגן… אפשר אחרי הטיגון להכניס לקופסא להפריד בניילון ולהקפיא ורק לקראת החג לבשל ברוטב.
חתיוך החציל


























