ביצים בינוניות
חצי כוס סוכר
6 כפות ממרח השחר העולה
חצי כוס שמן
3/4 כוס קמח
שכבת הגבינה:
4 שמנת מתוקה 38%
8 כפות אינסטנט וניל
83 כפות גבינת שמנת
כוס סוכר
2 כפית סוכר וניל
לקישוט:
תותים
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור ל-190 מעלות כ-10 דקות מראש.
מטריפים סוכר וביצים ומוסיפים את השמן והקמח בסוף.
מעבירים לתבנית אפיה משומנת ואופים במשל חצי שעה.
שמים במיקסר את כל המרכיבים שאחסנו עם קופסאות סיסטמה קודם לכן ומקציפים.
מורחים באופן שווה על הבסיס ומקפיאים לכמה שעות,מוציאים מהמקרר כשעה לפני ההגשה.
לאחר הוצאה מההקפאה,מסדרים את התותים ואת השאריות זורקים לתוך פח ברבנטיה.








