יש הרבה מאוד מתכונים שאפשר להכין לט"ו בשבט, בהם אפשר לשלב פירות יבשים ופירות העונה ולהוסיף טעם וצבע לעוגות ולעוגיות. לקראת החג, בחרנו את המתכונים של בלוגריות האוכל, המשלבים תמרים, צימוקים, תפוחי עץ, לימון, פטל וכל טוב.
קבלו את המתכונים הנבחרים:
עוגת גזר תמרים ואגוזים
מערבבים הכל בקערה אחת, ללא מיקסר, עשר דקות ויש לכם עוגה בריאה וטעימה. הכמות מספיקה לשתי תבניות אינגלישקייק.
למתכון של דורית מנו – טל אור – לחצו כאן.
=
כדורי תמרים
תמר הוא פרי מתוק בעל אחוז גבוה יחסית של סוכר טבעי, מלא בויטמינים ומינרלים, והוא משתלב מצוין בכל דבר.
למתכון של רינת ארם מאירמן – לחצו כאן.
–
עוגיות לימון ופטל
עוגיות לימוניות מתוקות עם פטל טרי בפנים. נימוחות וטעימות עם הקפה ובין לבין.
למתכון של רותם ליברזון – לחצו כאן.
–
עוגת אוכמניות ופקאן
עוגה טעימה ונפלאה, שבעיקר אימהות יבינו את קסמה מההנאה של אכילת הפירורים מהצלחת.
למתכון של לייזה פאנלים – לחצו כאן.
–
עוגת סולת תאנים ותמרים
קערה ומטרפה ויש לכם עוגת סולת נפלאה עם תאנים תמרים ועוד הרבה דברים טובים.
למתכון של מירב מלמד – לחצו כאן.
–
עוגיות פלורנטין
עוגיות פלורנטין עם פיצוחים ופירות יבשים לט”ו בשבט, טבולות בשוקולד מריר, דקיקות וקרנאנצ’יות.
למתכון של קרן אגם – לחצו כאן.
–
רולדות מבצק פריך
רולדות מבצק פריך במגוון מילויים – שוקולד, פירות יבשים ותפוחים.
למתכון של שיר בהר – לחצו כאן.
–
ריבועי פירות יבשים
הריבועים האלה נראים תמימים למראה אבל כשטועמים מגלים חגיגה שלמה של טעמים ומרקמים שתענוג לנשנש.
למתכון של רות אופק – לחצו כאן.
–
פאי תפוחים
מאוד טעים וקל להכנה, שניתן להכינו גם בגרסה טבעונית.
למתכון של ורד מיוני – לחצו כאן.
*****
רוצים גם להיות חלק מנבחרת בלוגרי האוכל בסלונה? הנה כל הפרטים.





















