הפרי הכי טעים ואהוב עלי הוא ענבים אדומים ללא גרעינים, אני קונה אותם בזוגות שלא יחסר,
ובלי להניד עפעף אני מחסלת אותם בחיסול ממוקד.
בכל פעם שאני עוברת ליד המקרר אני שומעת לחש קסמים, ענבים… ענבים.. ענבים…
ואני ממש לא יכולה לעמוד בפיתוי של הלחש הזה אני פותחת את הדלת המקרר,
קוטפת לי חופן ענבים קרים ומתוקים וישר לפה…
והטעם הזה של ענב אדום מתוק וקר מתפוצץ בפה ומרווה.
ככה אני יכולה ללכת הלוך חזור מבלי להרגיש.
הבעל שלי "מר אדון קהלת" אומר שאני אפילו לא לועסת אותם ישר בולעת.
גם אין סיכוי שאלך למיטה לנוח את השנ"צ בלי אשכול ענבים,
כמו שאין סיכוי שאלך לישון בלילה וארדם בלי אשכול ענבים.
מה אגיד לכם מכורה קשות לאשכולות ושיכורה מענבים ולא מיין.
ורגע לפני שעונת הענבים מסתיימת לה אני רוקחת ריבת ענבים ירוקים ואדומים
אעלק לכבוד חג "ראש השנה", ועד שמגיע החג כבר לא נשאר.
את הריבה אני רוקחת לפי העין….
שמה את כמות הענבים מפזרת את הסוכר וזהו ישר לבישול איטי
אבל הבת שלי זו שנסעה לרילוקיישן אומרת לי העין שלך זו לא העין שלי
עכשיו אני אמדוד את העין שלך.
אז לפי הבדיקה יצא קילוגרם וחצי ענבים וחצי ק"ג סוכר כי אני לא אוהבת מתוק,
זוכרים אוהבת רק שוקולד מריר.
מבשלת על אש קטנה עד לקבלת מרקם מדהים של ריבה אדומה ויפה,
מכניסה לצנצנות קטנות וישר למקרר שם זה נשמר יפה.




















