השיק היוקרתי המאפיין את סגנון העיצוב של שי שלום, תפור בול על מקור ההשראה של הקולקציה – הגב' הראשונה של ארה"ב מלניה טראמפ. דווקא החרם הציבורי שהטילו עליה חלק ממעצבי אופנה האמריקאים בגלל הקרבה לבעלה, קומם את שלום במיוחד והוא בחר להקדיש לה קולקציה בעיצובו. מן הסתם העובדה שמדובר בגברת ראשונה יפה מאוד ודיי מסקרנת, לא מזיקה אף היא.
הבגדים של שלום נראים תמיד כמו משהו שנשות חוג הסילון שולפים בבוקר מהארון. האיכות והסטייל, הם יותר בליגה של נשים שהנהג הפרטי מחכה להן בפתח הבית (מי אמר מלניה טארמפ ולא קיבל?!) מאשר לאלה מכן שעומדות בפקקים בדרך לעבודה.
סילואט נשי אך כזה שנוגע /לא נוגע בקווי המתאר של הגוף מאפיין את קולקציית הקיץ של שלום. מכנסיים מתרחבים מעולים מעוטרים בפסי טוקסידו, הרבה סריגים דקים מעוטרי גדילים, חולצות משי ושמלות באורכים שונים ובדר"כ עם טוויסט של בטנה פנימית מבד שונה. צבעוניות עזה של כתום, ירוק וסגול לצד ורוד ביביי רך, עם הדפסי ענפים ופרחים ואקססוריז בולטים וצבעוניים, דוגמת תיק גליל וחגורות עבות בסגנון אובי יפני. כמו תמיד אצל שלום מדובר בקולקציה סופר אלגנטית, עם ניחוח של מחוזות זרים ורחוקים מכאן.
ואם בגדי הנשים הם הכי מלניה טראמפ, הרי שבגדי הגברים בקולקציה הם ממש לא עבור הדונלד (וזה כמובן סוג של מחמאה). הפריטים בקולקציית הגברים נשענים רובם ככולם על החומריות, הצבעוניות והפרינטים מתוך קולקציית הנשים, כאשר הכוונה היא לשבור את המוסכמה, לפיה בגדי גברים נבדלים מבגדי הנשים באלמנטים האלה בדיוק. התוצאה נועזת ומלאת סטייל.
טלפון ליצירת קשר: 03-6855596.
כתובת הסטודיו (בתאום מראש): ברחוב הרכבת 22, תל אביב
המכנסיים המתרחבים, חולצת המשי והצבעוניות – הכי מלניה טראמפ (צילום אבי ולדמן)
צבעוניות נפלאה וזהה לצבעוניות בבגדי הנשים גם בקולקציית הגברים (צילום: אבי ולדמן)
פסי טוקסידו מעטרים את המכנסיים וסריגים עם גדילים מתנופפים (צילום: אבי ולדמן)
הדפסי עלים ואקססוריז צבעוניים (צילום: אבי ולדמן)
מראה סולידי בלבן חגיגי. הטוויסט – בטנה עם פרינט עלים צבעוניים, מבצבצת מתחת לשמלה האלגנטית באורך אסימטרי (צילום: אבי ולדמן)
צהוב, כתום, חום ולבן אצל שלום גם הצבעוניות הזאת נראית מלאת שיק (צילום: אבי ולדמן)
אותם הפינטים ואותה צבעוניות גם בבגדי הנשים וגם בבגדי הגברים (צילום: אבי ולדמן)
נעם פרוסט בורוד בייבי רך של שלום (צילום: אבי ולדמן)
עם הבגדים האלה חסר לו ביד רק הגריי גוס מרטיני (צילום: אבי ולדמן)
והגדילים המתנפנפים כאלמנט קישוטי, גם בשמלת סריג מקסי (צילום: אבי ולדמן)
מעט שחור אלגנטי (צילום: אבי ולדמן)
כתום עז עם שחור ולבן (צילום: אבי ולדמן)
*













