מרכיבים:
ביצה טרופה
8 בצלים
30 פטריות שמפניון
8 כפות שמן
2 בצק עלים / פילאס
בצל ירוק
פלפל שחור דק
מלח
84 שיני שום
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומחממים מחבת עם שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד להזהבה במשך מספר דקות.
קוצצים את השום ומוסיפים לבצל ופורסים את הפטריות שהונחו בתוך תבנית פיירקס.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומסירים מהאש.
מחממים תנור מראש ל200 מעלות וחותכים את הבצק עלים לקוביות בגדול 9 על 9 ס"מ
בתוך כל חתיכה שיצרנו מהבצל שטוגן ואת הדפנות משאירים ללא מילוי אלא מברישים עם ביצע טרופה.
שמים בתנור ואופים במשך חצי שעה,מפזרים את הבצל הירוק על הריבועים שיצרנו.








