חומרים:
תבנית 24 מרופדת בנייר אפייה
200 גרם חמאה רכה
200 גרם שוקולד מריר איכותי
2 כפות קקאו איכותי
6 ביצים
2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס סוכר לבן
נייר אפייה
הכנה:
לרפד תבנית אפייה
שוקולד, חמאה וקקאו להמיס, בבן מרי או במיקרו
במיקסר : 6 ביצים + סוכר חום+ לבן- לתת למיקסר לעבוד 12 דקות !
לקרר את תערובת השוקולד.
לערבב את השוקולד בקיפולים עם תערובת הביצים.
להוסיף את הקמח לערבב בעדינות.
להעביר לתבנית ולאפות – 160 מעלות, 50-55 דקות.
תיהנו












