צלי בשר

החלטתי לבדוק האם אפשר וניתן להכין צלי בשר שלא מכתף, אלה משריר .התוצאה נפלאה והמחיר 29 ש"ח לק"ג – בשר טרי

צלי2

חומרים:

2 ק"ג בשר טרי – שריר קדמי

1 כפית כורכום

1 כפית קרי

1 כף רס אל חנות

5 טיפות של טבסקו

פלפל שחור ומעט מלח

2 כפות שמן חמניות

2 קוביות צלי (קנור)

הכנה:

לנקות את השומן ( אפשר לבקש מהקצב)

לחמם סיר עם דופן נמוכה

להוסיף את השמן,

ל"סגור את הבשר" בסיר עד שיקבל צבע יפה

לתבל

להוסיף 3 כוסות מים רותחים מהקומקום.

להוסיף 2 קוביות של צלי (קוביות מרק)

להביא לרתיחה, להקטין להבה

5 שעות  על האש.

פגז

צלי1