מאפה איטריות וגבינות – ללא גלוטן
אמנות יוצרת, כל שבוע מחדש ,תענוג לבנות מתכונים שיוצאים נהדר

500 גר ספגטי מקמח תירס
לבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן ולשטוף היטב תחת זרם מים
איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0
אמנות יוצרת, כל שבוע מחדש ,תענוג לבנות מתכונים שיוצאים נהדר


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?