מאפה איטריות וגבינות – ללא גלוטן

אמנות יוצרת, כל שבוע מחדש ,תענוג לבנות מתכונים שיוצאים נהדר

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

500 גר ספגטי מקמח תירס
1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררתאיטריות ללא גלוטן
2 ביצים
500 גר גבינה 5%
מלח+ פלפל שחור לפי הטעם
חופן צימוקים כהים.

הכנה:

לבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן ולשטוף היטב תחת זרם מים
לערבב את הגבינות
להוסיף ביצים טרופות
לערבב יחד את החומרים
להוסיף צימוקים (אם רוצים לטעמי מוסיף המון).
לשמן תבנית ולהכניס את התערובת
לאפות בחום של 170 מעלות עד שמזהיב יפה יפה
אפשר להוסיף כל מינה סוגי גבינות ואפילו אגוזים.
תיהנו