לחם 50% קמח מלא 50% קמח ללחם -שופרסל

לחם זו אהבה שלי, משמוש הבצק וריח השמרים עושים לי את זה,
השתמשתי בקמחים המעולים של שופרסל, מומלץ בחום ובטעם.

בחורה עם מחשב נייד

לחם שופרסל

חומרים:

1/2 ק"ג קמח מלא 1/2 ק"ג קמח לבן המיועד לאפיית לחם

1 שקית שמרית
2
כפות מלח
4
כפות סוכר חום
1
ביצה
חצי כוס שמן
1
שקית בצל מטוגן
מים – כמה שתופס (כין כוס וחצי ל– 2)

לתוך הקמח מערבבים את השמרית והסוכר, מוסיפים את הביצה, השמן והמים ומתחילים ללוש במיקסר.

מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק חלק וגמיש
להוסיף את הבצל ולהתפיח שעה.
אחר ללוש שוב ולתת התפחה נוספת של 30-40 דק' תלוי במזג האוויר

למרוח בביצה ולפזר ,שומשום, קצח, כדאי לעשות חריצים בלחם.

185
מע' 30 דק' או עד שמזהיב .

אפשר להוסיף חופן של קימל