חומרים:
1 עוף שלם שבושל במרק (קר)
2 קישואים פרוסים
1/2כוס מרק עוף
1/2 כוס מי קוקוס
תבלינים: צ'ילי חריף לפי טעם, שום, מלח , פלפל שחור, קארי, וכל מה שמתחשק לכם בתבלונים ומעט אבקת מרק בצל
בצק עלים – השתמשתי בבצק עלים ללא גלוטן.
הכנה:
את העוף לפרק ולהניח בקערת פיירקס , לתבל ולהניח את הקישואים, לפזר מעלה אבקת מרק בצל להוסיף את הנוזלים, ומעלה לסדר את בצק העלים.
להכניס לתנור 170 מעלות ולאפות 35-40 דק' או עד שמזהיב יפה מעלה.
תיהנו















