חומרים:
1 בטטה גדולה שטופה וחתוכה
1 ראש כרובית שטוף ומופרד
2 בצלים חתוכים
2 כפות שמן זית
2 כפות "פסטה" קארי צהוב
1 קופסאת חומוס או כוס וחצי חומוס מבושל (קפוא) כולל הנוזלים
1/2 כפית אבקת קארי
פלפל שחור
מלח
מעט כורכום
1 כוס מים או ציר ירקות (והיה ומשתמשים בחומוס קפוא)
1 פלפל ירוק חריף- ללא גרעינים חתוך
הכנה:
לטגן בצל, להוסיף את הקארי ולערבב , להוסיף פלפל חריף
להוסיף את הבטטה, להוסיף את הכרובית ולערבב והוסיף את החומוס + הנוזלים,
להוסיף תבלינים,
להביא לרתיחה, להקטין להבה ולבשל 1/2 שעה לפחות.
לטעום ולתבל אם צריך.
להגיש בתוספת אורז לבן.
תיהנו















