חומרים:
לתחתית:
23 יחידות של פטי בר
100 גר' חמאה רכה מאוד
1 כף סוכר
שקף בקוטר התבנית
למלית:
3 יח' יוגרט 5%
2 כפות סוכר
1 שקית ג'לטין
4 כפות מים לג'ילטין
לעוגה:
סלסילת תותים
8-10 יח' פירות טרופים קפואים
לציפוי:
שמנת מתוקה מוקצפת עם 1 כף סוכר
לג'לי:
1 כוס פירות טרופים קפואים ומרוסקים בבלנדר
' כף ג'ילטין כף מים ועוד כפית
1/2 כוס פסיפלורה טרייה מסוננת
1 כף מים +1 כפית מים
הכנה:
את העוגיות להכניס למג'ימיקס ולרסק, להוסיף את החמאה הרכה.
לשטח בתבנית 24-22 משומנת קלות.
לערבב את היוגורט והסוכר ובמקביל להמיס את הג'לטין בצלוחית- להניח בצד שהג'לטין יספח את הנוזלים.
לחמם את הג'לטין כמה שניות במקרו , לעשות השוואת טמפרטורות עם 2 כפות יוגורט ולערבב היטב את הג'לטין עם היוגורט.
את התותים לחצות ולהניח מעל לעוגיות כשהחלק החתוך כלפי חוץ.
למזוג את היוגורט על העוגיות , אפשר לפזר פירות יער קפואים בתוך היוגורט ולהכניס עם כיסוי (ניילון נצמד) למקרר לפחות ל 4 שעות.
ג'לי:
לערבב היטב את הג'לטין והמים, לחמם מעט במיקרו ולערבב עם מחית פירות היער, למזוג לתבנית ולהכניס למקרר
כנ"ל עם רוטב הפסיפלורה.
לאחר 4 שעות או למחרת להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ולמרות בעדינות מעל היוגורט.
את הג'לי, לחתוך לריבועים קטנים ולסדר מעל השמנת.
תיהנו











