פילה סרדין ודלעת צרובה במייפל וסויה

רציתי להכין משהו טעים דל קלוריות ומהיר, אממה שכחתי להוציא את פילה הסרדינים מהמקפיא ולכם הפלטים הפכו לדגים שמנמנים.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

פילה סרדין (לרכוש טרי ולהכין) הטרי שלי הונח אחר כבוד  במקפיא.(בערך 3/4 ק"ג)

מלח+פלפל שחור+ 1/2 לימון ומעט שמן זית.

——————

דלעת- 1/2 ק"ג חתוכה לקוביות

מעט שמן זית

2 כפות מייפל

1 כף סויה , מופחת נתרן (פקק ירוק)

פלפל שחור גרוס גס

הכנת הדלעת:

לחמם סיר עם מעט שמן זית ולהוסיף את קוביות הדלעת ולערבב מידי פעם עד שמתרכך ,

להוסיף את יתרת החומרים, להקטין להבה ולבשל 15 שעה .

הכנת הסרדין:

לחמם מחבת עם מעט שמן זית

להניח את הפילה ולצרוב, לתבל במלח+ פלפל שחור- להפוך  ולבדוק אם הדג מוכן ולהגיש- לא לשכוח להזליף מיץ לימון מעל הדג

סרדיןדלעת