חומרים:
פילה סרדין (לרכוש טרי ולהכין) הטרי שלי הונח אחר כבוד במקפיא.(בערך 3/4 ק"ג)
מלח+פלפל שחור+ 1/2 לימון ומעט שמן זית.
——————
דלעת- 1/2 ק"ג חתוכה לקוביות
מעט שמן זית
2 כפות מייפל
1 כף סויה , מופחת נתרן (פקק ירוק)
פלפל שחור גרוס גס
הכנת הדלעת:
לחמם סיר עם מעט שמן זית ולהוסיף את קוביות הדלעת ולערבב מידי פעם עד שמתרכך ,
להוסיף את יתרת החומרים, להקטין להבה ולבשל 15 שעה .
הכנת הסרדין:
לחמם מחבת עם מעט שמן זית
להניח את הפילה ולצרוב, לתבל במלח+ פלפל שחור- להפוך ולבדוק אם הדג מוכן ולהגיש- לא לשכוח להזליף מיץ לימון מעל הדג












