2 חבילות שקיות אפונה עדינה (קפוא)
1 חבילה תירס קפוא
מעט בצל מטוגן יבש
מלח,פלפל שחור, כמון וכל תבלים שאתם אוהבים
הכנה:
לבשל את האפונה והתירס יחד במים ולהביא לרתיחה
לטחון עם מקל (מיקסר) עד רסק.
להוסיף את הבל והתבלון,
ולהגיש.
תיהנו
אוהבת מרקים, חורף, קיץ, סתיו ואביב, אין כמו כוס מרק טעים.

רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?