חומרים:
חבילת עלי (בצק) וונטון
1/2 ק"ג בשר טחון טרי
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום
מלח+ פלפל שחור גרוס גס
מעט שמן לטיגון הבצל.
הכנה:
לטגן את הבצל עד הזהבה.
בקערה: בשר תבלינים+ בצל מטוגן- לערבב הי
טב
לקחת עלה (עגול) באמצע להניח את הבשר ולסגור את הקצה – להרטיב טיפה במים את השוליים
בינתיים ,להביא לרתיחה סיר עם מים ומעט מלח, כשרותח "להחליק פנימה את הקרפלח עד שצפים.
סבתא שלי היה מטגנת את הבשר לפני .
ומשתמשת ב- 1/2 עוף טחון 1/2 בשר בקר טחון.
תיהנו











