ניסיון שהצליח, קרפלח בעלי (בבצק) וונטון

זכרתי שקניתי עלי (בצק) וונטון ,שנחו להם במקפיא.
חשבתי לעצמי למה לא לנסות ולהכין קרפלח, נכון קצת שונים משל סבתא יוכבד אבל טעימים פחד.
מחר אקנה עלים טריים אכין ואקפיא לחג.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

חבילת עלי (בצק) וונטון

1/2 ק"ג בשר טחון טרי

2 בצלים קצוצים דק

4 שיני שום

מלח+ פלפל שחור גרוס גס

מעט שמן לטיגון הבצל.

הכנה:

לטגן את הבצל עד הזהבה.

בקערה: בשר תבלינים+ בצל מטוגן- לערבב היקרפלח בעלה וונטוןטב

לקחת עלה (עגול) באמצע להניח את הבשר ולסגור את הקצה – להרטיב טיפה במים את השוליים

בינתיים ,להביא לרתיחה סיר עם מים ומעט מלח, כשרותח "להחליק פנימה את הקרפלח עד שצפים.

סבתא שלי היה מטגנת את הבשר לפני .

ומשתמשת ב- 1/2 עוף טחון 1/2 בשר בקר טחון.

תיהנו