ספגטי מקמח מלא ורוטב עגבניות טריות וגזר

אוהבת אטריות מכל הסוגים, פעם זה "לוקשיין" במרק ופעם זה ספגטי .
בליווי רוטב אמיתי , כזה שמתבשל לאט במעט שמן זית= נפלא

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

חבילת ספגטי מקמח מלא- השתמשתי ב "אדמה"(אורגני)

2 כוסות עגבניות תמר (שרי) חצויות – כתומות, צהובות  ואדומות

1 כוס גזר גמדי (מופשר)-השתמשתי בגזר גמדי -"שופרסל"

מלח+ פלפל שחור גרוס גס

1/2 כפית סוכר או דבש או סילאן

2 כפות שמן זית איכותי

5 שיני שום קצוץ

1/2 פלפל חריף (טרי) ללא הגרעינים

הכנה:

רוטב:

לחמם מחבת ולהוסיף שמן זית ואחר להוסיף את העגבניות החצויות, אחר 5 דק' לערבב ושוב לתת לנו עד שהן מתרככות.

להוסיף 1/2 פלפל חריף קצוץ ללא הגרעינים

להוסיף את הגזר- חתוך ולהמשיך לבשל,

להוסיף את הסוכר/דבש/סילאן

להוסיף את השום  והמלח+ הפלפל השחור

לטעום, אם חסר מלח  להוסיף.

להקטין להבה ולבשל עוד 15 שעה.

כשהרוטב מוכן אפשר לבשל את הספגטי, כרגיל- מים + מעט מלח

תיהנוספגטי רוטב עגבניות טריות וגזר