לחמם תנור ל 165-170 מעלות , לשמן שתי תבניות "אינגליש" ארוכות ולפזר סוכר בתחתית ובדפנות.
חומרים:
1 כוס רסק תפוחי עץ ללא סוכר ( קונסרב)
4 כפות סוכר חום
1 כף תמצית וניל
1 כוס שמן
1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח מלא
1 אבקת אפייה
קורט מלח
1 כף קינמון טחון
1/2 כפית ג'ינג'ר- אבקה
1/2 כפית הל – אבקה
4 גזרים גדולים קלופים ומגורדים בפומפייה גסה.
שקדים מולבנים לקישוט
הכנה:
בקערת מיקסר – אפשר גם ללא שילוב מיקסר
רסק תפוחים, סוכר, מלח, וניל- לערבל,
להוסיף את השמן ולערבל, להוסיף את הקמחים, א.אפייה וכל התבלינים.
ורק בסוף להוסיף את הגזר בקיפולים.
להעביר לתבניות.
לפזר מעלה שקדים – לא הכרחי
ולתנור ל-50-55 דק' (תלוי בתנור)
תיהנו











