תחתיות בצק פריך עם אגוזי לוז במילוי שוקולד

אני מכינה כמות של תחתיות, חלקן מתוקות וחלקן מלוחות ומקפיאה אותן.
בשעת הצורך מוציאה וממלאת בכל טוב והפעם שוקולד ותוספות מעל.
תיהנו

בחורה עם מחשב נייד

בצק פריך:

11/2 כוסות קוואקר דק- מהיר הכנה

3/4 כוס קמח

1 כפית א. אפייה

קורט מלח

1/2 כוס סוכר חום

1 ביצה

1/2 כוס שמן

3-4 כפות מים

3 כפות אגוזי לוז מרוסקים.

הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

מערבבים בקערה את הקוואקר, הקמח,  א. אפייה, מלח וסוכר חום.

מוסיפים את הביצה והשמן

ומערבבים.

מוסיפים בהדרגה את המים(תוך ערבוב) עד קבלת בצק לא דביק.

מוסיפים אגוזי לוז טחונים.

לערבב שוב.

1. אפשר לשטח בתבנית 24/26 ומעל להניח פירות ולתנור ל 45 דק'

2. לתבניות קטנות לשטח בעזרת האצבעות בעדינות ולתנור ל 15 דק' או עד שמשחים יפה.

אחר לקרר ולמלא.בצקעם אגוזי לוז ושוקולד