קציצות מבשר בקר טחון ,ברוטב מתקתק

את קציצות הבשר אלתרתי ויצא טעים. אוהבת ומשתמשת רק בבשר טרי .

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

1/2 ק"ג בשר טחון טרי

1 כף "ראס אל חנות"

1/2 כפית כמון

1 שן שום קצוץ

1 כף סויה

מעט פלפל שחור גרוס גס

לרוטב:

מעט שמן

1 בצל

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 קישואים חתוכים לקוביות

1/2 כוס מים

2 כפות צ'ילי מתוק

הכנה:

את תערובת הבשר לערבב היטב ולהכניס למקרר ל30 דק'

ליצור כדורים בגודל כסור "פינג פונג"

בסיר רחב לטגן בצל, להוסיף גזרים ,קישואים ומים, מתבלים אם חסרה מליחות להוסיף סויה, להביא לרתיחה ואחר להוריד ללהבה נמוכה.

להוסיף את כדורי הבשר ולבשל עם מכסה 40 דק'.

בתיאבוןקציצות בקר תאילנדי מתקתקות