חומרים למילוי:
1 כוס בורגול גס
2 כוסות מים חמים
2 שיני שום-מרוסקים
חופן פטרוזליה קצוצה
מלח+ פלפל שחור גרוס גס
מעט קינמון
1 קולורבי מרוסק
מעט צ’ילי גרוס
2 כפות שיבולת שועל
הכנה:
את הבורגול להכניס למים הרותחים ולחכות 10 דקות עד ש”ישתה” את המים
להוסיף את כל המרכיבים לערבב לטעום ואם צריך לתבל.
למלא את הקולורבי .
בסיר שטוח: רוטב
מעט שמן זית
1 בצל חתוך לקוביות
תבלון: מעט קינמון, מלח+ פלפל שחור גרוס,צ'ילי גרוס
תפוח אדמה חתוך לקוביות
2 גזרים- חתוכים לקוביות
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
1 עגבניות מרוסקות
פי הסדר להכניס לסיר השטוח ,להביא לרתיחה ואחר להניח את הק
ולורבי , להוריד ללהבה נמוכה
ולבשל שעה.
בתיאבון.











