להכין תחתיות מראנג או לרכוש.
קארד לימון:
מצרכים:
גרידה מלימון אחד (אפשר יותר לפי הטעם)
ארבע בייצים
כוס מיץ לימון (מאתים וחמישים מל"ל)
שלוש מאות וחמישים גרם סוכר לבן
מאה וחמישים גרם קוביות חמאה בטמפרטורה החדר
אופן ההכנה:
בסיר בעל תחתית עבה, לטרוף את כל החומרים למעט החמאה.
לבשל חמש דקות על להבה בינונית, תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה (או כף עץ) .
להנמיך את הלהבה למינימום, להוסיף את החמאה ולערבב עד שכל החמאה נבלעת.
לבשל עוד שתיים עד שלוש דקות עד שבועות עולות מהסיר כאשר מפסיקים לערבב.
להעביר לצינצנות מעוקרות ולשמור את הצנצנות הפוכות עד לצינון מוחלט של הקארד.
לישמור בקירור.
2 תפוחים קלופים חתוכים ומקורמלים בחמאה.
כמה עלי נענע.
אפשר להוסיף שמנת מתוקה מוקצפת עם מעט סוכר












