לחם 1/2 קמח מלא 1/2 קמח רגיל על בסיס בצק בגט

חם..חם מהתנור לחם על בסיס בגט מהאתר של לורן פסקל, קלילי לעבודה טעים

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

275 גר' קמח לבן

275 גר' קמח מלא

2 כפות שמן זית

350 מי"ל מים מהברז

1 שקית שימרית

1 כף גדושה במלח

הכנה:

לערבב ידנית בקערה ואחר ללוש על משטח מקומח 10 דק'

מחזק את  שרירי הידיים.

לחצות לשניים וליצור שני גלילים,

להתפיח 30 דק'.

בעזרת מספרים לחתוך ולסובב את ה"עלים "

להתיז שמן זית מעל ולפזר קצח,מלח גס או מה שבה לכם.

להכניס לתנור שחומם ב180 מעלות ל 30 דק'

תיהנוחם..חם מהתנור לחם