תוספת חמה טעימה וקלילה-תפוחים,בצל וכרוב אדום

בחורה עם מחשב נייד

את התוספת הזו ראיתי בתכנית של מרתה סטיוארט, כל כך קלה שהחלטתי ביום שישי האחרון לנסות ולהגיש בארוחת ערב שישי.

חומרים:

3 תפוחי גרנד (ירוקים) קלופים וחתוכים ל 8 חלקים

2 בצלים חתוכים ל8 חלקים

1 כרוב אדום חצוי ומחולק ל 8 חלקים.

50 גר' חמאה

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס חומץ

2 כוסות מים.

הכנה:

בסיר עם שוליים (בינוני),  החמאה + סוכר

להוסיף את התפוחים,להוסיף את הבצל ואחר מעל את הכרוב האדום.

להוסיף מים + חומץ.

להביא לרתיחה,להקטין להבה  – שעתיים.

הגשה:

בצלחת  מרק גדולה..

הצילום לא משהו אבל טעים פחד.תפוחים,בצל וכרוב אדום