8 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
2 בצלים קצוצים
7 שיני שום קצוצים
חבילת גבעולי סלרי + עלים-קצוצים
חבילת עלי מנגולד קצוצים ללא "הגזע הלבן"
שמן זית
מלח+ פלפל שחור גרוס
צ'ילי חריף
מעט אגוז מוסקט (מגורר טרי)
1 פילה דג דניס
מעט פפריקה
תפוחי אדמה קלופים ופרוסים בקערת מים קרים
במחבת עם דופן גבוהה לטגן קלות עם שמן זית, בצל שום ואת כל הירקות.
לתבל,
להרכבת המנה:
בתבנית קפיצית לסדר ענפי רוזמרין להזליף מעט שמן זית ומעל לסדר קומה של תפוחי אדמה פרוסים.
מעט מהמילוי ושוב קומה של תפוחי אדמה ומילוי.
לחתוך לאורך את הפילה ולסדר מעלה.
מעל תפוחי אדמה..
לפזר מעלה מעט פפריקה והרבה שמן זית
לתנור בחום של 180 מעלות 50-60 דק' מכוסה בנייר כסף..
להוריד כיסוי ולאפות עוד 20 דקות עד שרך וצבע יפה מעלה













