עמבה

אני מאוהבת במאכלים עירקים

בחורה עם מחשב נייד

המרכיבים:

6 מנגו ירוקים גדולים

3 כפות מלח גס

200 גרם תבלין בהרט לעמבה

1 כף פפריקה אדומה חריפה – לא חובה

1 כוס מים

אופן ההכנה:

  1. שוטפים היטב את המנגו. קולפים, פורסים דק וזורקים את הגלעין.
  2. בקערה גדולה משרים את פרוסות המנגו כשעה עם המלח. מוסיפים את הבהרט והפפריקה האדומה, מערבבים ומוסיפים מים. מערבבים עד לקבלת תערובת מעט סמיכה (אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים מעט מים).
  3. כל התערובת הוכנסה למג'ימיקס .
  4. מעבירים את התערובת לצנצנת מחוטאת ולמקרר

לפי מתכון של רינה כהן.