המרכיבים:
6 מנגו ירוקים גדולים
3 כפות מלח גס
200 גרם תבלין בהרט לעמבה
1 כף פפריקה אדומה חריפה – לא חובה
1 כוס מים
אופן ההכנה:
- שוטפים היטב את המנגו. קולפים, פורסים דק וזורקים את הגלעין.
- בקערה גדולה משרים את פרוסות המנגו כשעה עם המלח. מוסיפים את הבהרט והפפריקה האדומה, מערבבים ומוסיפים מים. מערבבים עד לקבלת תערובת מעט סמיכה (אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים מעט מים).
- כל התערובת הוכנסה למג'ימיקס .
- מעבירים את התערובת לצנצנת מחוטאת ולמקרר













