עוגת לימון פרג 2 כוסות קמח אופן ההכנה: לחמם תנור ל-175 מעלות ולשמן ולקמח קלות תבנית אינגלייש קייק. בקערת המיקסר לערבל חמאה, סוכר ושמנת מתוקה עם קליפות הלימון לתערובת קרמית. להעביר את התערובת לתבנית המשומנת/מקומחת ולאפות 55 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. להוציא את העוגה מהתנור להוציא מהתבנית ולהבריש את בסיס העוגה בריבה. לצנן לחלוטין. |
עוגת לימון ופרג

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0









