חודש נובמבר עומד להסתיים ואנחנו עדיין מזגזגים בין חולצה קצרה לארוכה. טוב התרגלנו, ככה זה בישראל…
החזאים מבטיחים לנו בכל שבוע ש"הנה החורף מגיע" ואנחנו זוכים ליומיים גשומים לכל היותר, וחוזרים לשגרה. אבל כל זה לא מונע ממני להתכונן לחורף, גם מהפן הקולינרי!
בקיץ אנחנו אוהבים לאכול מנות קלילות, מרעננות, קרות, ובחורף אנחנו נכנסים למוד יותר "כבד". מאכלים מנחמים, תבשילים, קדירות, מרקים, מאכלים שיחממו לנו את הגוף והנפש ובעיקר ישביעו. והריחות… אין על הריחות של תבשילי החורף 🙂
ההמלצה שלי לחורף הזה היא להשקיע במרקים. אם בד"כ אתם נוטים ללכת על מרק עוף, או מרק ירקות המוכר והטוב זה מצויין, אבל עם עוד קצת השקעה תוכלו להנות ממרקים מדהימים. המרקים הסמיכים כדוגמת מרק עדשים, אפונה, עגבניות וכו' הם מנות שכיף לאכול וכמובן משביעות.
הנה המלצה שלי למרק עגבניות מוקרם – www.habishul.co.il/מתכונים/מרק-עגבניות-מוקרם/
בתיאבון 🙂











