גבר ישראלי במטבח ניו יורקי

גבר במטבח זה סקסי בטירוף. גבר ישראלי שהוא שף באחת המסעדות המוערכות במנהטן – זה כבר דורש התייחסות מיוחדת

אני אוהבת לפרגן לחברים שלי.

אני עוד יותר אוהבת לראות איך החברים שלי מצליחים בארץ זרה והפרגון נעשה יותר משמעותי ונעים. כמו לדוגמא, עמיצור מור, שף מוכשר שעבד עם הרבה קליברים בברנז’ה הקולינרית בניו יורק, ביניהם David Bouley ו- Francois Payard, ועכשיו הוא המאסטר שף של מסעדת Vareli, מסעדה ים תיכונית באפר ווסט סייד.

אם גבר במטבח זה סקסי בטירוף (ולא סתם אני אומרת), אז אדרבא גבר שמבשל ארוחות גורמה ומפקח על צוות טבחים, שזה כבר ממש בגדר פנטזיה לא ממומשת.

אבל עזבו אתכם מההעדפות שלי, זה לא לפוסט הזה.

מסעדת Vareli, שהבעלים שלה הם משפחה יוונית מוכרת ומוערכת במנהטן, ידועה בתפריטי יין משובחים, המיובאים מכרמי ה- Iron Horse בנאפה וואלי, ובערבים המיוחדים בהם שף מור בונה תפריט מיוחד סביב היין, ש"נחגג" באותו ערב. במסעדה יותר מ-100(!) סוגים של יין, אז אתם יכולים לתאר לעצמכם את האוכל.

לפני שבוע יצא לי לבלות במטבח של Vareli (וזה נדיר לראות אותי במטבח), במסגרת ערב יין לכבוד ג’וי סטרלינג, אחת מהיינניות היותר ידועות ומוערכות באמריקה, ולתעד את עמיצור מנהל צוות של 7 טבחים, שהכינו ארוחה של 6 מנות ליותר מ-50 אנשים!!! בפחות משעתיים.

אז בפעם הבאה שאתם במנהטן ובא לכם איזה פיוז’ן ים תיכוני ולדעת שהשף הוא משלנו, ממליצה להזמין מקומות ב- Vareli. המסעדה נמצאת ברחוב 111 פינת ברודווי.

תמונות היישר מהמטבח

לבלוג של סיון אסקיו