מרק חרירה:
מרכיבים לכ-10 מנות בערך:
מלח
פלפל שחור
חצי כפית כורכום
2 כפות שמן
בצל אחד גדול קצוץ
2 עגבניות נקיות מהקליפה חתוכות קטן דק
7 גבעולי סלרי קצוצים
חצי שקית כוסברה
חצי שקית פטרוזיליה
כפית עגבניות של מוטי mutti
כוס אפונה ירוקה יבשה מושרת
חצי כוס עדשים כתומות שטופות
חצי כוס עדשים חומות שטופות
כוס חומוס מושרה
אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות דק.
מטגנים את הבצל עם השמן עד שהוא שקוף לאחר מכן מוסיפים את הסלרי כוסברה פטרוזיליה והעגבניות לכמה דקות על אש בינונית.
מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ולאחר מכן את הכורכום.
מיד אחר כך מוסיפים את הקטניות מאדים את כל התערובת 4 דקות ואז מוסיפים מים עד גובה המכסה את הכל.
מבשלים על אש בינונית כשעה, שעה ורבע.
יש כאלה שבשלב זה גם מוסיפים אטריות אם רוצים את המרק סמיך יותר אני מעדיפה שלא להוסיף.
מתקנים טעמים מוסיפים מיץ לימון מלימון אחד טרי סחוט ומגישים חם.
בתיאבון













