קרקר נגד קרקר-או במילה אחת ממכרקר

בחורה עם מחשב נייד

קרקרים…אז תשכחו מכל הקרקרים שאתם מכירים,

מביאה לכם מתכון מנצח שראיתי ברשת(הלו חובבת בלוגים אנוכי)

הם פריכים,טעמן מעודן ומעט מלוח,התוספת מעל הן לפי בחירתכם וטעמכם האישי.

קצח/סומסום שחור-לבן/ מלח גס..

ממליצה להכין כמות כפולה,אני הכנתי כמות כפולה,ואח"כ הוספתי עוד כמות אחת.

מה שחשוב הוא לא פחות מהטעם הקריספי והפריך,הם החומרים הכי פשוטים שנמצאים בכל בית.

הקרקרים מתאימים לאירוח,או אפילו לארוחת ערב עם גבינה לבנה/קוט'ג ומעט ירקות ליד,ואתם/ן ממש מסודרים/ות.

חומרים:

 1 ו-3/4 כוס קמח רגיל

כפית מלח

פחות מחצי כוס שמן זית/קנולה

פחות מחצי כוס מים.

 

ההכנה:

 

לשים יחד את כל החומרים ומשהים למנוחה כ-20 דק'

מקמחים מעט את שולח העבודה,מרדדים את העלה דק,

מפזרים תוספת שאוהבים,

מרדדים עוד קצת כדי שהתוספת תיספג בבצק,מחוררים מעט בעזרת מזלג,

חותכים לצורה מועדפת בגדלים שווים,ואופים עד להזהבה.

27313600

27313609

27313610

27313614