תמיד אמרתי שטעם החיים הוא מתוק,ותמציתו מגולמת בשוקולד.
וכדי לאמת את מה שאני אומרת החלטתי להכין בראוניז.
אחח,בראוניז באמת שעונג בכל ביס,
את הרעיון להכין אותן בתבניות אישיות לקחתי מבלוגרית אלופה
עוגיות נט.
והמתכון,תערובת של כמה מתכונים.
מוזמנים/ות להתענג מכל ביס,
לחוש את טעם השוקולד והרכות
החומרים:
100 גר' שוקולד מריר
150 גר' חמאה
כף נוטלה
כפית קפה נמס
כוס סוכר
3 ביצים
3/4 כוס קמח
לגיוון: אגוזי מלך/פקאן-לא חובה
ההכנה:
ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרוגל או בשיטת הסיר הכפול "בן-מארי"
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מקציפים את הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת תפוחה,
מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים בעדינות
מוסיפים קפה נמס,וקמח מנופה,וכף נוטלה
אפשר להוסיף אגוזים מכל סוג שאוהבים.
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף או בעזרת כף
ומזלפים לתבנית שקעים אישיות.
אופים 20 דק',
חשוב לא לאפות יותר מהזמן הרצוי כדי למנוע התייבשות.
מצננים,ובוזקים אבקת סוכר.

















