המטבח של ליאון Lyon in The Kitchen סדרה חדשה!
ימי ראשון, החל מה-2 ביוני בשעה 18:45
בישול עם מרכיבים טריים אינו חייב להיות מורכב או מרתיע.
השף האמריקאי נתן ליאון מייחד כל פרק בתכניתו החדשה למרכיב טרי אחרי, עליו הוא מבסס ארוחה בריאה וערבה לחיך.
בפרק המוקדש לאבוקדו יבקר ליאון בפסטיבל אבוקדו ויכין סלט אבוקדו, לוקוס צרוב במחבת עם חמאת אבוקדו ושייק אבוקדו ושוקולד; בפרק המוקדש לתפוח הוא יפקוד דוכן לממכר תפוחים ויכין צלעות חזיר בזיגוג סיידר תפוחים, לצד טארט תפוחים ושקדים; בפרק המוקדש ללחם יבקר ליאון במאפייה מקומית ויכין סלט לחם איטלקי עם קציצת בשר של הודו; בפרק המוקדש לתבלינים טריים יבקר ליאון בחוות תבלינים ויכין פסטה אל פרסקו עם ריחן וקלאפוטי,מאפה דובדבנים צרפתי קלאסי.
מטעמי בריאות Healthy Decadence סדרה חדשה!
ימי שלישי, החל מה-4 ביוני בשעה 18:45
השפית דבין אלכסנדר ממציאה מחדש את המטבח הנהנתני והמנחם. במהלך פרקי התכנית תיקח אלכסנדר אוכל "מושחת" כמו עוף עם פרמז'ן ועוגת שוקולד ותדגים כיצד ניתן לשמור על הטעם החד פעמי תוך צמצום כמות השומן והקלוריות. בפרק הפותח את הסדרה נלמד כיצד ליהנות מאוכל איטלקי מבלי לחוש אשמים: אלכסנדר תגיש לנו מנות קלאסיות בגרסאות בריאות ומזינות, תכיר לנו את הערכים התזונתיים של כמה סוגי ספטה ותראה כיצד להימנע מצריכה מוגזמת של לחם וחמאה בזמן שמחכים לאוכל במסעדה; בפרק המוקדש לברביקיו תכין אלכסנדר גרסאות בריאות של כריך בקר, טוגנים חתוכים ידנית וסלט כרוב עכשווי. כמו כן נלמד על השימוש הנכון בשמן זית, הדרך הטובה לצריבת בשר במחבת, כיצד להימנע מלחות מופרזת בסלט ואיך לתבל בחכמה את נתחי הבשר; בפרק המוקדש לארוחות בוקר נלמד כיצד להכין מעדנים דקדנטים, אך בריאים, כגון: כריך נקניק אקסטרימי, אומלט עם גבינת עזים ועשבי תיבול, ומאפינס חמוציות עם שיבולת שועל. פרקים אחרים יוקדשו למסיבת הפיצה האולטימטיבית, הפיקניק המושלם, אוכל שילדים אוהבים, אוכל מהיר, סלטים מפוארים, אוכל מנחם ועוד.
דבין אלכסנדר היא אושיית טלוויזיה, שפית המתמחה באוכל בריא ומחברת של שמונה ספרי בישול מצליחים.
גישתה הייחודית לבישול בריא וסיפורה האישי (אובדן של 30 קילוגרמים לפני 16 שנה ותחזוק הגזרה מאז) הפכו אותה למומחית המזון הפופלרית ביותר בתכניות תזונה ודיאטות.
בין היתר הופיעה אלכסנדר בתכניות של ד"ר פיל, ד"ר אוז, גוד מורנינג אמריקה, The Today Show, דוקטורס ועוד
שאר הפרקים יוקדשו לקפה, גבינת גאודה, בישול איטי, תה וקפה, קינוחים ועוד.
לחיות בריא עם שרה סנו Living Fresh סדרה חדשה!
ראשון-חמישי, החל מה-2 ביוני בשעה 19:15
שרה סנו, גורו סגנון החיים הטבעי, בתכנית חדשה המראה כיצד לחיות בריא יותר תוך שמירה על איכות הסביבה. סנו תסקור את ההיבטים השונים של חיים ירוקים, החל מתזונה מאוזנת וכלה בעיצוב חלל מגורים בריא. אנו נתלווה אליה שעה שתתמקד בבישול אסייאתי, תבקר במפעל המייצר שקיות תה מצמחים, תלמד כיצד לגדל עצי בונסאי, תבקר בבסיס חיל האוויר לשעבר שהוסב לשמורת טבע, תסחט מיצים מפירות וירקות אורגנים, תתאמן בשחיה נכונה, תכין פיצה מפחיות שימורים שנותרו במזווה ועוד.
שרה סנו נולדה וגדלה בבית ירוק למהדרין באן-ארבור מישיגן. אביה, טים רדמונד, היה חלוץ בתחום תעשיית המזון הטבעי וסנו בילתה את ילדותה כשלגופה חולצות מכותנה אורגנית ולשיערה ניחוח של שמן חוחובה טרי.
כל אימת שחלתה הציעה לה אימה כפית אכינצאה ותזונתה כללה חלב סויה, טופו, כדורי אורז חום ואצות.
לאחר שקריירה מלחיצה כמגישת בוקר בערוץ טלוויזיה מקומי החלה להקשות עליה ביישום עקרונות החיים הבריאים שגדלה עמם, בחרה סנו לעזוב את משרתה ולהקדיש עצמה לבניית בית המושתת על הסטנדרטים שעליהם גדלה.
אין ספק שגם בחודש זה יהיה תוכניות מרתקות











