פעם קראו לזה בורקס תרד

פעם קראו לזה בורקס תרד, והיום – גרסת פודי'ס משודרגת

הבלוג של שרון מקונדיטוריה שרון & רנה

פעם קראו לזה סתם בורקס תרד, אבל היום – אנחנו בעידן אחר.

עם כל הירוקים הטריים והבריאים שסביבנו – תרד, מנגולד והכוכב העולה – כרוב קייל;

ירוקי-על

 

וכל הגבינות המדהימות של מחלבות הבוטיק הקטנות והאיכותיות;

ועם בצק עלים חמאה שפעם היה ניתן להשיג רק אצל יודעי ח"ן, והיום יש בכל סופר…

בקיצור – כשכל אלה מונחים לפני, אני מכינה מאפה מדהים של בצק עלים חמאה עם גבינת ג'יבנה ושפע ירוקי-על.

מאפה תרד, קייל ומנגולד

עושה לכם חשק?  המתכון המלא – כאן לא תתאכזבו, אני מבטיחה.