פעם קראו לזה סתם בורקס תרד, אבל היום – אנחנו בעידן אחר.
עם כל הירוקים הטריים והבריאים שסביבנו – תרד, מנגולד והכוכב העולה – כרוב קייל;
וכל הגבינות המדהימות של מחלבות הבוטיק הקטנות והאיכותיות;
ועם בצק עלים חמאה שפעם היה ניתן להשיג רק אצל יודעי ח"ן, והיום יש בכל סופר…
בקיצור – כשכל אלה מונחים לפני, אני מכינה מאפה מדהים של בצק עלים חמאה עם גבינת ג'יבנה ושפע ירוקי-על.
עושה לכם חשק? המתכון המלא – כאן לא תתאכזבו, אני מבטיחה.













