לתבל לפי הטעם.
ככה זה. אין כמויות מדויקות.
על אותו משקל, גם סטיה קלה מהמתכון עדיין תניב תוצאה סופית נהדרת.
אין רסק עגבניות? אפשר קטשופ.
כף אבקת מרק במקום קמח? גם הולך.
אורז מלא? אפשר.
העיקר שתטעמו בסוף ותהיו מרוצים (-:
מה מגישים ליד המרק?
אם רוצים הגשה אותנטית מבית סבתא:
פורסים לחם שחור
חורכים פרוסה על הגז
מורחים עליה שן שום
זהו!
אני עשיתי וריאציה אחרת.
בלי שום כי אני פחות אוהבת.
על הדרך, מצאתי גם פתרון ל"קשים" של הלחם שהילדים לא כל כך אוהבים לאכול.
את אותו הדבר אפשר לעשות גם עם פיתות.
חותכים לריבועים.
מתבלים בשמן זית, מלח ושומשום.
אפשר גם זעתר.
אפשר אבקת שום, פלפל שחור, צ'ילי חריף.
מה שאתם אוהבים.
מפזרים שכבה אחידה בתבנית ומכניסים לתנור על חום של כ- 170 מעלות.
כשהכל מוכן (המרק והלחם), ממתינים שלא יהיה רותח,
מוזגים לקערית ומגישים.
בתיאבון
בואו לעקוב אחרי סלונה אוכל בפייסבוק














