אפשר לומר שבימנו, הזמן מרגיש יותר יקר מזהב, ואין לנו את הרצון או החשק לבזבז אותו לחינם. מצד שני, אין אפשרות לוותר על דברים כמו אוכל או שינה (אפילו שינה הפכה להיות משהו שאפשר לחיות בלעדיו).
אחרי שסיכמנו שהאוכל הוא הנבחר, ועליו ככל הנראה לא נוותר הנה כמה דרכים לארוחות מהירות-מהירות שלא ישאירו אתכם רעבים.
- דגים- כן, הכנת דגים היא אכן מהירה מאוד וגם בעלת ערכים בריאותיים רבים. כאן תוכלו לשלב כל מה שתרצו לכדי מנה שתמצא חם בעייניכם- דבש, סילאן, פפריקה, פלפל ומלח.. כל מה שרק תוכלו להעלות על דעתכם, ערבבו את כל המרכיבים בקערה, מירחו על הדג, חממו את התנור ל-200 מעלות, הכניסו את המנה, חכו כמה דקות ויש לכם ארוחת מלכים.
- פסטה- מי לא אוהב פסטה? (מי שאמר "אני", צאו מפה, עכשיו). היתרון בבישול הפסטה הוא בהחלט המהירות בה המנה מוכנה. יתרון נוסף הוא זה- הפסטה היא בעצם חומר גלם נהדר שלו תוכלו להוסיף כל מה שרק תרצו (כן.. בדומה לדג). אם תרצו בולונז, רוטב שמנת ופטריות או בכלל פסטו , הפסטה תקבל את הרטבים באהבה ותעשה מהשילוב את המיטב. ארוחת צהרים או ערב אשר ניתן לארגן בצ'יק צ'ק ולהנות מהטעמים שלה בכל יום בשבוע.
- ג'חנון- אופציה שנחשבת מהירה אם התכוננתם אליה מראש, אך היא שווה את זה. ניתן להכין יום לפני ג'חנון תוצרת בית, ויום לאחר מכן להכניס לתוך סיר ג'חנון איכותי לתת לו לעשות את הקסם. באמצעות הסיר, הג'חנון מוכן במהירות ואין צורך לחכות יותר מדי (בזמן שהוא בסיר.. יאללה תתארגנו על רסק עגבניות ביתי).
- זיתים מתובלים- אז כבר התארגנתם על ארוחה מכובדת, אבל חסר לכם את הנשנוש הזה ליד. זיתים מתובלים הם נשנוש מצוין שתוכלו להכין במהירות ובקלי קלות ולשדרג איתם כל ארוחה שהיא. קונים שימורי זיתים, לוקחים יין לבן, חומץ, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם ומתבלים את הזיתים עד שטעים.
אז גם בסדר היום העמוס, הלחוץ והלא פשוט, יש זמן לארוחה מהירה (ואפילו מזינה) שתסדר לכם אנרגיות להמשך היום. בתאבון ..











