דאודורנטים חדשים לנשים מבית SACARA

 

ערב טוב

 

סאקרה ממשיכה לחדש לנו את מדף הטואלטיקה הנשי וכעת לכבוד קיץ 2017 שנמצא כבר עימנו, סדרה של דאודורנטים חדשה של החברה.

קיבלתי לבדיקתי גם ספריי דאודורנט וגם רול און. שניהם בצבע הכחלחל. נעימים עד מאוד למגע, ריח עדין עדין וכיפי. הרול און וכן גם הספריי לא מכתימים את הבגד ומתאימים לקיץ הישראלי עם השמש החזקה והלחות המעיקה. כיפי, מרענן. בדקתי ויצאתי מרוצה ואצלי לא כל מוצר עובר את המבחן. הוא חייב להיות מוצר איכותי מבית טוב שעושה את העבודה שלו בצורה מושלמת.

תודה רבה על סדרה נהדרת ומושקעת.

 

סדרת הדאודורנטים לנשים מבית סקארה צילום קת גלסמן  (Custom) 18739709_10155295543951354_6184232438304219296_n

 

דאודורנטים חדשים לנשים

 מבית SACARA 

רשת SACARA מחדשת ומרחיבה את קולקציית הדאודורנטים  לנשים

ומשיקה דאודורנטים חדשים לנשים

מסדרת הטיפוח SACARA BASIC

סדרת הדאודורנטים  מבית סקארה בעלת נוסחה הפעילה במיוחד מועשרת בשמן ארגן ותמצית ג'ינג'ר להזנה והרגעת העור, מבושמת בניחוח עדין ורענן המלווה בתחושת רעננות וניקיון.

כמו כן הנוסחה מועשרת באנטי פרספירנטים פעילים להגנה מושלמת נגד זיעה,  ריחות וגירויים בעור במשך כל שעות היום.

  •   להרגשת רעננות מתמשכת.
  • הסדרה מספקת הגנה יעילה למשך 24 שעות.
  • אינו מכיל אלכוהול       

הסדרה כוללת את הניחוחות הבאים:  FRESH, PASSION, RICH  ,  VANNILA WILD.

הסדרה כוללת דאודורנט רול און וספריי.

 

  • ·         דאודורנט רול און  BASIC  – מחיר לצרכן: 8.90 ₪, תכולה: 60 מ"ל.
  • ·         דאודורנט ספריי  BASIC –  מחיר לצרכן: 9.90 ₪, תכולה: 150 מ"ל .

ניתן להשיג ברשת חנויות SACARA ברחבי הארץ

 

אודות SACARA:

חברת SACARA הינה חברת קוסמטיקה ישראלית שהוקמה בשנת 2013 על ידי האחים – דוד, יעקב ומשה גולברי ועל ידי המנכ"ל אביב בן יעקב. תוך זמן קצר נפרסה הרשת ברחבי הארץ ונכון לרגע זה הרשת מונה כ 52  חנויות .  SACARA מציעה לצרכן הישראלי מוצר איכותי במחיר נוח בחוויית קנייה ייחודית ובינלאומית. SACARA   משקיעה בפיתוח מוצרים המשולבים בחידושים וחדשנות מעולם היופי ומתעשיית הקוסמטיקה כדי להעשיר את תמהיל המוצרים הרחב של החברה המכיל מוצרי קוסמטיקה, טואלטיקה, אקססוריז ומוצרי טיפוח לשיער  ולציפורניים.