אסם משיקה לכבוד שבועות – ברוסקטה איטלקית תחת סדרת קריספי

פינוקיישן זה בגיזרה שלי, הנישה שלי בבית.

מקבלת מוצרים מדהימים, מנסים וטועמים, מחווים ונהנים והפעם אסם חוסכת לנו להדליק תנור ל- 180 מעלות, לחתוך פרוסות, לשמן אותן בשום ושמן זית עם מלח גס מעל ובכלל.

מארז של ברוסקטות מוכנות וכאלה טעימות ואפויות וזה מרגיש הכי טעים בעולם.

 

שני טעמיים כי טוב- האחד- שמן זית ובזיליקום והשני שמן זית ואורגנו. קריספי, משגע. אפשר לאכול כך ללא כל תוספת, או למרוח אלף ואחד דברים, ממרח פסטו, ממרח עגבניות, טפנד, סלסת אבוקדו, חמאה מתובלת, ריבה, גבינה, טחינה והשמיים הם הגבול.

נפלא כתוספת נהדרת לשולחן יום הולדת, או אירוע קוקטייל בבית או בפיקניק בטבע. מושלם!! ואיטליה הרי  זה כאן, הלא כן?

ואני- אני כבר זוממת עליהן כחלק מתפריט ארוחת חג השבועות הבא עלינו לטובה.

 

לקראת חג השבועות אסם מרחיבה את סדרת קריספי ומשיקה ברוסקטה איטלקית בשני טעמים- ברוסקטה איטלקית עם שמן זית ובזיליקום וברוסקטה איטלקית עם שמן זית ואורגנו.

המוצרים החדשים פותחו בהשראת המטבח האיטלקי ומציעים חווית טעם ייחודית. מדובר בפרוסות מאפה קלויות, מתובלות וקראנצ'יות , המשמשות לנשנוש או כתוספת טעימה לארוחה, הן מכילות רכיבים איכותיים כמו שמן זית, בזיליקום ואורגנו.

הברוסקטות החדשות של קריספי, מהוות גם פתרון נפלא לאירוח של משפחה וחברים בחג השבועות. בקלות תוכלו לשדרג את שולחן החג ולהציע לאורחים פרוסות מאפה קלויות בתוספת גבינות וסלטים.

 

דפנה ברנר, מנהלת פעילות המאפה באסם-נסטלה – "הצרכנים הישראליים מחפשים היום גיוון בעולם תחליפי הלחם והנשנוש. זיהינו את המטבח האיטלקי כמקור השראה לפתרונות מאפה טעימים המשלבים מרקמים ותיבולים האהובים על החך הישראלי. אנו שמחים להשיק חדשנות מוצרית אמיתית שאינה קיימת היום בשוק הישראלי ולהציע פתרונות חדשים ומרגשים".

הברוסקטות החדשות מצטרפות למגוון המוצרים הקיימים בסדרה- קריספי זיתים, קריספי כפרי, קריספי עגבניות-בזיליקום, קריספי פלפלים קלוייים וקריספי זרעים קלויים.

ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.

כשרות- רלב"ג.