פשטידת ירקות עסיסית עם גבינה בולגרית למריחה בתוספת חציל קלוי- פיראוס מבית תנובה

שבוע מבורך.

 

18157748_10155215948846354_1950887381422483928_n 18198608_10155215948576354_4714377563534157924_n

איכשהו בשבת תמיד אנו מוצאים את עצמנו מתענגים במאכלים מנחמים כמו; מאפים מתוקים, מלוחים, ועוד גודיס כאלה או אחרים. רפי המוכשר אופה, מקפיץ, לש בצק לעוגות שמרים נפלאות, מכין בצק רבוך, קוצץ ומבשל לנו עם הרבה אהבה בנתינה ובפינוקים.

קיבלתי לבדיקתי את הגבינה הנהדרת החדשה של פיראוס מבית תנובה, מלוחה למריחה מעודנת מאוד בתוספת חציל קלוי, (איזה יופי של open mind) ,יציאה מחוץ לקופסה ושילובים נהדרים וטעימים.

הוחלט על פשטידה.

מה צריך לקנות ואיך עושים?

בבקשה-

 

לגרד 3 גזרים, 2 תפוחי אדמה. לטגן בצל גדול. להוסיף לקערה את הירקות המגורדים, הבצל המטוגן, כוס ורבע קמח, 4 ביצים, 1 קוטג' 3%, 3/4 כוס שמנת, 1 גביע גבינה בולגרית למריחה עם חציל קלוי, , מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

לשמן את התבניות אינגליש קייק- 3 במספר. לפזר מעל פירורי לחם מוזהבים. לצקת את התערובת.

180 מעלות התנור והזמן מה איתו? – 50 דקות. (אפשר לבדוק לפני, כי תלוי בתנור)

 

בתיאבון ושבוע של בשורות טובות.