3 שעות עמדתי אתמול במטבח , 3 שעות!!! ולא, לא הכנתי ארוחת מלכים – כולה פסטה עם רוטב מוכן שניצל הום מייד ומרק עוף מכובס בטעם של פעם לתיתי ולחברה שהגיעה לפליי דייט, ולמה 3 שעות אתם שואלים את עצמכם ??? כי הפרינצ'יפסה סינג'רה לי את החיים. אמא בואי תציירי לנו לב, אמא בואי תשבי לידנו, אמא אני משתעלת – תתני לי סירופ ,אמא בואי תפתחי לנו הפלסטלינה, אמא בואי תחפשי את הנעל של טינקרבל (אינעל אבוק אני באהההההה!!!), אמא טוי מציק לנו (רק בן 4 ואלוף בהטרדות מיניות), אמא בואי תדביקי איתנו את הכוכבים ואני כבר רואה כוכבים. אמא אמאא אמאאאאאאאא ואמאאאאאאאאאאאאאאאא. ואחרי שכל הספורטה האתגרי הזה נגמר והיא צללה לשנת הלילה שלה ישבתי לי בדד חסרת כוחות כמו עלה נידף ברוח, עם התכווצויות שרירים ודחף עז להחדיר לגוף קצת חלבונים, עמילנים שאר אבות מזון אבל למי בדיוק יש כוח למי????? ובשארית כוחותיי גררתי את עצמי למטבח והכנתי לי ארוחת ערב בחמש דקות בדיוק – דווקא יצאה אחלה ארוחה 🙂
עלי סיגרים ממולאים ואפויים בתנור:
החומרים:4 עלי סיגרים מופשרים
מעט שמן זית לשימון/ ספריי שמן
למלית:
40 גרם גבינת פטה מגורדת
40 גרם גבינת קשקבל מגורדת
חופן זיתים ירוקים מגולענים
מעט מעט מלח, פלפל שחור גרוס
חלמון מביצה אחת.
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המלית. מורחים את עלי הסיגר במעט שמן ומסדרים אותם בתבניות קאפקייס וממלאים במלית, סוגרים ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להשחמה.
מגישים עם ביצה, ירקות וכוסית וודקה
בתאבון 🙂













