סיגרים ענקיים במילוי בשר

בחורה עם מחשב נייד

מי לא אוהבת  סיגרים תוצרת בית – פריכים, טעימים מלאים בבשר טוב עמוסי פלפל חריף אדום וריחניים מארומת השום והכוסברה . אותגרתי ע"י רטבי הטחינה החדשים  (מסדרת טעמי השוק) והטעימים של  "אחלה" במתכון מנצח שאוהב המון טחינה, אז סיגרים הם המאכל האולטימטיבי מבחינתי לטבילתם בתוך קערה ענקית של טחינה .

10931383_10152970060831280_6581870176175169783_n

 

סיגרים ענקיים במילוי בשר :

1 חבילה עלי פסטל

חצי ק"ג בשר בקר טחון

2 עלי דפנה

כמה גרגרי פלפל אנגלי שלם

מעט חומץ

מעט שמן

5 שיני שום שלמות

3 פלפלים אדומים חריפים ויבשים

צרור כוסברה

1 תפוח אדמה מבושל ומעוך

מלח, פלפל שחון, מעט כמון , פפריקה חריפה +מתוקה .

 

בסיר מרתיחים מים ושמים את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי ואת החומץ, ברתיחה יוצרים מהבשר כדור גדול ומוסיפים למים – מבשלים כ- 40 דקות. מקררים ומסננים היטב ממים.  במעבד מזון שמים את הבשר, את השום, הכוסברה, והפלפל האדום טוחנים הכל יחד ומעבירים לסיר עם מעט שמן מוסיפים את תפוח האדמה את התבלינים מערבבים ומבשלים כחמש דקות על להבה נמוכה (לערבב לערבב לערבב!) . מקררים מעט.

לוקחים עלה פסטל ומניחים בחלקו העליון "נקניק" מתערובת הבשר, מקפלים בצדדים ומקפלים את החלק העליון ומתחילים לגלל (אפשר ל"הדביק" את הסוף עם קמח מהול במים )

מטגנים ומגישים עם המון טחינה !