עוגת ביסקווטים נטול גלוטן

ביליתי במטבח עם האחיין של שגיא.
הצליאקי הראשון שהתגלה במשפחה ובזכותו גילינו את הרגישות של מרקו כל כך מוקדם.
הכנו שוקולד ביתי מחמאת קקאו, עיסת קקאו וסירופ מייפל והעברנו אותו למגש לבבות שיתקשה בפריזר.
במקביל הכנו את עוגת הביסקווטים הטעימה מאד שהשאריות שלה מופיעות בתמונה.
המתכון פשוט ומשוחרר מגלוטן.
450 גרם ביסקוויטים מעוכים היטב
100 גרם שוקולד מריר שהומס עם מיכל שמנת בסיר.
הכל עורבב יחד והועבר לתבנית ואז לפריזר בזמן שהכנו את הציפוי.
100 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת שהומסו יחד.
כשהציפוי היה מוכן שפכנו על התבנית והכנסנו למקרר לכמה שעות.
בערב כל אחד קיבל צלחת עם לב שוקולד ופרוסת עוגה.
כולם ביקשו מנה שניה.
האחיין המהמם היה מאושר ואמר שזו העוגה הכי טעימה שאכל בחייו.
ייתכן שהגזים אבל זה עדיין היה כיף לשמוע.עוגה