כשאני מגישה את הקרקרים האלה אף אחד או אחת לא מאמינים שהכנתי לבד.
כמה טעים ככה פשוט
המתכון לקרקרים
4 כוסות של
גרעיני חמניה
גרעיני דלעת
שומשום שחור
שומשום רגיל
זרעי פישתן
קוואקר להכנה מהירה
אפשר לגוון עם שקדים, צנוברים, אגוזי מלך או כל דבר אחר.
3/4 כוס אבקת קורנפלור
מערבבים במיקסר אפשר גם עם מטרפה
מוסיפים
1 כף מלח
1/2 כפית סוכר
כף שטוחה קארי
ומערבבים שוב
מוסיפים
2 כוסות מים רותחים
1/2 כוס שמן זית איכותי.
ומערבבים טוב טוב
מניחים לחצי שעה
בין שני ניירות פרגמנט מרדדים לשכבה דקה.
בכמות הזו יש כ 2 – 3 תבניות.
אופים בחום של 160 מעלות 12 דקות בדיוק. מוציאים את התבנית וחותכים לריבועים או לפסים או לחצי או למה שרוצים
מחזירים לתנור ואופים עוד 25 דקות.
מעבירים לרשת צינון
מחכים שיתקרר ומאחסנים בקופסאות סגורות טוב טוב.
אני טועמת לפני האפיה כדי לבדוק שהטעם מדויק.
אם לא, מוסיפה עוד מלח קארי או כל תבלין אחר שעולה על דעתכם
בהצלחה











