——————————————————————————–טוב הפוסט הזה, קשור לכל אחד, והוא נכתב בגלל בקשות רבות שקבלתי למייל, פוסט זה עוסק במתן פתרונות מעשיים, כיצד לשנות מצב ספציפי בחיי אדם שדפוס שלילי חוזר על עצמו שוב ושוב עד שאנשים לא יכולים לצאת ממנו כמו במערבולת.
אז אני רוצה להרגיע אתכם, יש דרך קלה ואפילו מאד מהירה יחסית.
כולכם מכירים את הסיפורים על בני אדם שמושכים את אותם סוגי אנשים הלא נכונים להם, שוב ושוב, או בני אדם שקשה להם להשתחרר מהרגל שהורס את בריאותם, בני אדם שיודעים שיש להם הרס עצמי ולא מצליחים לשנות, בני אדם שמצבים מסוימים מנהלים את חייהם וכו'… אבל כולם בלי יוצא מהכלל רוצים בתוך תוכם לשנות את סוגי הרטט הנמוכים האלו ולא מצליחים…והם אכן, צודקים שהם אומרים שהם מנסים אבל לא מצליחים, פשוט כי יש כמה גורמים נסתרים שהם לא מודעים להם.
על מנת לדעת כיצד להפסיק את מערבולת הרטט השלילית , או כיצד להפוך אותה לחיובית, יש לדעת ראשית מה גורם לכם לחזור על אותה התנהגות שוב ושוב שמביאה בדיוק את אותה תוצאה שלא טובה עבור האני שלכם.
תכירו את "ההקשרים הסמויים מן העין", שכוללים בתוכם שני מושגים
1. סינפסות
2. חשיבה מפרקת, חשיבה מחברת
אילו שגורמים לכם למשוך שוב ושוב את אותו רטט . הן השלילי והן החיובי שגורם לכם לקבל את אותה תוצאה, להחליט אותה החלטה לעשות את אותה פעולה שוב ושוב, למשוך אנשים לזוגיות עם רטט שלא תואם לרטט שלכם. אפילו שאתם נחושים בדעתכם להפסיקה.
מהי הסינפסה:
במח ישנם 100 מיליארד תאים, כמספר הכוכבים בגלקסיה שלנו. לכל תא עצב, יש אלפי שלוחות והוא מתקשר עם אלפי תאים אחרים. ההתקשרות עצמה נעשית באמצעות "תחנת ממסר" שנקראת "סינפסה". חברים, יש לכם מעל 500 טריליון סינפסות, זאת אומרת אין סוף הקשרים שמתבצעים וקובעים כיצד יראו חייכם. זוהי הממלכה שלוקחת מכם הוראות לשים במראת הקסמים של המטריקס ולברא את מה שאתם רוצים. כמו שלימדתי בפוסט קודם, איך למגנט מה שאתם רוצים.
כל סוג של גירוי חושי גורם להפעלת הסינפסות האלו, אבל מה שמנהל אותן, אילו המחשבות שלכם.
סינפסות נוצרות בשתי דרכים:
1. חזרה על אותו סוג רטט כמו : סאונד, ויזואליות ,מעשה, מחשבה, או דיבור .
במחקרים מצאו שאם תצלצל בפעמון לכלב כל פעם שיש לו אוכל בצלחת, הכלב יגיע, כך חזרו על התהליך מספר פעמים. לאחר שהכלב הורגל שיש לו אוכל כל פעם שמשמיעים לו פעמון. בדקו את מח הכלב כאשר צלצלו בפעמון , אך לא היה שם מזון בצלחת. מה שגילו החוקרים, שהכלב פיתח "סינפסה" שקשרה את פעולת הריר לצלצול הפעמון. ללא קשר למזון עצמו.
2. דרך שניה לייצור סינפסות היא באמצעות רגש חזק שהשפיע על תת המודע, וכל דבר שקשור לרגש זה יתעורר בהתאם לסיטואציה דומה שחווה האדם בעת שאותו הרגש נוצר לראשונה.
מהי חשיבה מפרקת וחשיבה מחברת: המח של בני האדם בעל שני אופני חשיבה: חשיבה מפרקת – המח חושב בתמונות ואחר כך מפרק לפרטים – זוהי חשיבה רגשית, רוחנית, אינטואיטיבית.
חשיבה מחברת – המח חושב קודם פרטים ואחר כך מחבר אותם לתמונה. זוהי חשיבה אנליטית.
לכל בני האדם יש את שתי צורות חשיבה אילו, אבל מה שמפעיל אותן הוא הגורם שגרם להם להתחיל לחשוב, זהו הלב שלכם. כל פעולה או מחשבה מתחילה מכל מיני סוגי חסכים מ"המידע" שיש לכם בלב וההוויה שלכם זקוקה לו .
מה לעשות על מנת לשנות דפוס שלילי קיים שחוזר שוב ושוב:
על מנת לשנות משהו שחוזר שוב ושוב בחייכם, עליכם להפעיל רטט גבוה מאד שישפיע על אותה סינפסה שקישרה הקשרים שליליים לרגשות בעלי רטט נמוך. אותם הקשרים , לא יכולים להימחק יותר לעולם כי הם עוברים לתת מודע, לכן הפעולה שנדרשת היא "החלפת סוגי הסינפסות המנהלות".
כיצד עושים "החלפה סינפסית":
על מנת בכל זאת לבטל את השפעת ההקשרים בעלי הרטט הנמוך שממגנטים את התוצאות השליליות שנכנסות לחייכם, עליכם ליצור מספר הקשרים בעלי רטט חיובי כפול ואף יותר מכמות ההקשרים בעלי הרטט הנמוך שכבר קיימים ומנהלים אתכם מהתת מודע. דבר לא פחות חשוב הוא להגיד לעצמכם שאתם חוזרים לנקודת האפס. אין שיפוט זה טוב או לא. יש פשוט התחלה מחדש.
כפי שהסברתי, ישנן שתי צורות חשיבה, על מנת להחליף לסינפסה מעצימה, אתם צריכים להעזר בחשיבה המפרקת והחשיבה המחברת…. אבל מה שאכתוב לכם כאן, בעצם עוקף את מנגנון ההגנה של המח שמסנן את החשיבה וישר יתכנת מחדש את הסינפסה המעצימה, ללא מאמץ חשיבתי.
למעשה, אתם לא מודעים, אבל כך פוליטיקאים מנהלים את החלטותיכם, הממשלות שולטות בזהותכם, ארגונים גורמים לכם לקנות את מוצריהם וכו'… אתם חשופים לשיטה זו בעיקר דרך המדיה שאתם צופים בה, דרך הסאונד שאתם מקשיבים לו ודרך הויזואלי שעיניכם קולטות בלי שאתם מודעים. כל הסביבה שבני האדם חיים בה כיום, מנוהלת בצורת טכניקות כמו NLP , שטיפה מוחית, מנטרות ועוד…
פשוט עוקפים לכם את המסנן והמגן של האני הגבוה שלכם שיודע מה הכי טוב עבורכם , ומישהו "אונס" אתכם לקבל את מה שהוא רוצה לאינטרסים שלו. מחשבות, הסאונד והסמלים, מוחדרים ישר לקורטקס יחד עם התוצאה הרצויה, שם יושבת אצלכם סינפסה בלי שרציתם ובלי שבקשו מכם רשות.
מייצרים לכם סינפסות דרך רגשות עזים שהמדיה מעבירה לכם בכוונה תחילה, טרור, פחד, כישלון וגונבים מכם את התלות שלכם בעצמכם ומכניסים לכם תדרים של תלות באחרים. מייצרים לכם סביבה של לחץ, סביבה של דיכאון, סביבה שמערכת החיסון נחלשת ואתם "מורדמים" … ההרדמה על מנת שיוכלו לשחק לכם במח נעשית באמצעות המים, בהם מוחדר ליתיום שמרדים את המח, פלואור שמסתייד על בלוטת האצטרובל, דרך ההורמונים במזון, הכימיקלים באוויר, כל דבר שמונע להפעיל את בלוטת האצטרובל שאחראית על העצמה האנרגטית שלכם.
לא חסרים המנהיגים שאם תעקבו אחרי מילים מסוימות שהם חוזרים עליהן עשרות פעמים תגלו שיש גם סימן אצבע ספציפי שאותו מנהיג מחבר למילה הזו ומחדיר לכם משמעות עם רטט נמוך למח שלכם בלי שהרגשתם, על מנת לייצר בו תלות ולבחור בו או בדרכו. ישנם מחקרים שלמים על NLP
לכן, תרגיל זה חשוב מאד, והפעם גיליתי לכם סוד גדול שמנהל את חייכם, השתמשו בתודעה של הרטט השלילי להפוך אותה לחיובי. אחרי הכל, הכל רק רטט וסאונד. התחילו לקחת אחריות על חייכם, כל מה שיש לכם, כל תוצאה שבראתם , כל דבר שהלב שרוצה בו באמת, יכול להתקיים, כי אתם היחידים שיש לכם את הכח, הכלים והרצון לשנות.
כשחקרתי את הנושא שנים, בהתחלה הפעלתי שיפוט מסוים, שלילי או חיובי, אך עם השנים, הבנתי שקורה כאן תהליך יקומי שבעצם מזרז את בני האדם, להתחבר לאני שלהם אחרת מישהו אחר יתחבר לאני שלהם וישלוט עליו במקום. המישהו הזה, יכול להיות כל אחד שמכאיב או שולט על האני שלכם, אך בעצם הוא עושה לכם טובה ענקית ומזרז אתכם לתהליך התפתחותי של האנושות, תהליך שקשור לבריאה ולתמונה הגדולה.
כאן על הקיר ,אתם רק מקבלים הכוונה איך להשתמש בכלים החינמיים… אך הכל תלוי בכם..
בתמונה: אני מדגימה על ילדה צעירה , כיצד לשחרר החוצה רטט נמוך מגופם הפיזי. … ….











