"יש ראש לשועלים ויש ראש לאריות, יש ראש עם תלתלים וראש עם בעיות…"
ולי יש את הראש הכי אהוב לי יש הכי פשוט "ראש כרוב".
מאז שיש לי בלוג בסלונה הפכתי לסופר- סלב
אני כבר לא יכולה יותר להיכנס לסופר ולקנות אפילו דבר אחד!
למה?
איך שאני נכנסת לסופר, ישר קופצת עלי כל מחלקת הירקות, עם מחלקת הפירות
החסה היי סבתוש…
הקלבסה מה שלומך סבתוש…?
הפלפלת… סבתוש מה את מבשלת?
התרד אפשר חתימה לילד
והשרי סבתוש אולי סלפי
ואני לא נעים לי, מה אגיד לצנון?
שאני אוהבת יותר מלפפון?
ולקוסה מה אני אגיד ?
בא לך מחשי רק תגיד?
ואיך אתחמק מהבטטה הכתומה
זו שלפני שבוע הכירה לי את הבטטה הסגולה.
הכרובית בטח "סנובית" עלי תגיד!
זהו הלכה לי הפרטיות!
להיות "סלב" במחלקת ירקות זה ממש לא פשוט!
נכנסתי חייכתי לכולםםםם…
לגברת "פינק ליידי" אמרתי היי,
מר "גרנד אלכסנדר" התפוח כמו תמיד היה נפוח,
הבטתי אליו בחיוך ואמרתי לו… תנוח!
כולה נכנסתי לסופר לקנות כוסברה… איזה רעש מי ישמע
עוד אני בוחרת את הצרור…
אני שומעת את "ראש כרוב" מרכל עלי מאחור,
"מאז שסבתא הפכה לסלונה – סלב, כרוב היא כבר לא קונה"!
מזה…?
מאז שאני בסלונה "ראש כרוב" אני לא קונה ?
הסתובבתי ושאלתי
מי החצוף שאמר שסבתא לא קונה "ראש כרוב"!
שקט דממה "ראש כרוב" לא הוציא מילה
הבטתי לימין הבטתי לשמאל
ובחרתי לי "ראש כרוב" גדול
חזרתי הביתה בשמחה והכנסתי אותו ישר להקפאה.
שלושה ימים שישכב שם במקפיא לנוח בהקשב מתוח…
למה להקפאה?
כי זה המתכון הכי מנצח !!! ניסיתי כבר את כל ההמצאות…
להפריד את עלי הכרוב ביעילות ומהירות.
המצאת ההקפאה מנצחת ! לא נשרפים, לא מתאמצים,
הכל הולך בצ'יק צ'אק
ולא צריך B. A כדי למלא "ראש כרוב" מהר.
אז קדימה
אחרי שלושה ימי מנוחה הוצאתי בערב את הכרוב להפשרה
בבוקר קמתי בשמחה להכין חטיפי אצבעות כרוב חמצמץ לכל המשפחה.
עכשיו תנסו גם אתם ותגידו סבתא אמרה!!
"ראש כרוב" רק בהקפאה
הכי קל בעולם לא צריך יותר שום סיר חם.
כל עלה כרוב אני חותכת ל -4 חלקים,
ואין צורך אפילו לסגור את הצדדים
הם יוצאים חטיפים חטיפים בגודל אצבעות טעימים.
והלימון והשמן זית איזה ריח של "ראש כרוב" בכל הבית.
חטיפי "ראש כרוב" בטעם של עוד…
























