בָּהֳרַיִם עם חביתת פיתת ירק טעימה

אז התעוררנו קצת מאוחר לא בוקר ולא צהרים משהו כמו

בָּהֳרַיִם…

פיתה של חביתה

הים צלול וכחול ויש סימנים שגשם ירד והשקה לי ת'גינה.

השמש כבר זורחת במלוא הדרה אבל קררר אצלנו על ההר.

ישר הכנתי תה לימונית מהגינה והדלקתי מזגן ופתחתי חלון…

אחד יחמם אחד יאוורר.

אז עכשיו לא בוקר ולא צהרים מישהו אמר בָּהֳרַיִם…?

אז קר בידיים והבָּהֳרַיִם שלי הכי טעים וקל

לקחתי פיתה חציתי וקיבלתי שתי צלחות פיתה

טרפתי שתי ביצים פטרוזיליה פלפל מלח.

pizap.com14512251958121 (Large)

על מחבת עם שמן זית הנחתי את שתי צלחות הפיתה

ועליהם את קישקוש הביצים והפטרוזיליה שתי דקות על צד ימין

שתים לשמאל וזהו יש צלחת פיתה של חביתת ירק טעימה,

עגבנייה וזיתים והבָּהֳרַיִם מוכן קל וטעים.

pizap.com14512250833121 (Large)

 

טיפ קטן

אפשר לקחת לעבודה ולחמם חצי דקה במיקרו לא יותר!

ועוד פיתה בולגרית עם פרמז'ן

 

אז שלא תגידו שלא הזמנתי אתכם לבָּהֳרַיִם

pizap.com14512253030461 (Large)

אהבתים אשמח לליק אחד פצפיצפון פרגנו זה עושה טוב

סבתא אילנה בישלה ארוחה
פתאם באמצע החיים אני סלונה – saloona סבתא נרגשת מתרגשת ילדת שכונה " מהעידן שבגרוש היה חור כרמליסטית" לשעבר... בגיל 35 מצאתי את עצמי בתחרות "מלכת המטבח של ויצ"ו" עם מתכון בלי בשר בגלל הכשרות... אז כבר היה ברור שאגש לתחרות - ואקבל בשביל סבתא את כתר המלכות. למה? כי הייתה לי סבתא הכי הכי בשלנית בעולם ממנה למדתי את הסודות הכמוסים והקסומים של המטבח. אז זהו בשנת 1984 בויצ"ו הכריזו עלי "מלכת המטבח" בגלל גזר ממולא וארטישוק משובח. כמובן צילמו אותי "בשחור ולבן" וקיבלתי "פרס"...סיר של סולתם. אז...לא היה אינטרנט, גוגל פייסבוק וסלונה ומאז גם אני סבתא עם סבא ילדים ונכדים... כולנו זכרונים... פעם הייתי סבתא מספרת סיפורי ילדים... ועתה אני מספרת סיפורי - בישולים ... בלי סינרים. מזמינה אתכם אחרי לעקוב ומאחלת לכולם רק טוב...אילנה