ואל יקל לבבכם: לכבוד הפוסט הזה הקפדתי למדוד כמה זמן לוקח לי להכין את סלט הבוקר המפואר, מהרגע שאני מתחילה להוציא את החסות מהמקרר עד שכל הפרודוקטים שנשארו חוזרים למקרר, ואני מתיישבת להתפעל מיצירת הפלא שלי. זה לוקח 34 דקות! אבל חשוב לציין שלא פגשתי הרבה אנשים שכשהם אומרים סלט הם מתכוונים לגודל שאני מתכוונת. גדול בטח שגדול, ע נ ק !
משתתפים בתכנית כל סוגי החסות והירוקים שבמקרר, וגם כרוב כבוש, בכבישה ביתית, בשני צבעים (במקום מלח ולימון) ביחד עם כף פשתן טחון טרי וקצת שמרים תזונתיים:
אחרי 34 דקות:
ואז, לפני שאני מתיישבת להתענג, לצלם! וככה זה נראה "מאחורי הקלעים"…
בתאבון לי!













