יום העצמאות מתקרב וזה הזמן לבדוק אילו מבצעים מעניינים מחכים לנו בחנויות. אני משערת שרובנו מתכננים טיול או ארוחה עם חברים או משפחה. הנה כמה דברים שניסיתי ו/או קניתי ויעזרו לי בחג ואני מקווה שגם לכם. קודם כל אני בעד תליית דגל באוטו. יש משהו מיוחד בשבוע הזה בו רואים את המכוניות עם דגלים מתנופפים ברוח. כבת דור שלישי לניצולי שואה אני תמיד חושבת על הדרך שסבא וסבתא שלי עשו ומה הם איבדו על מנת שאני אהיה כאן, בארץ ישראל. אני קניתי השנה זוג דגלים לרכב ב 5 ש"ח בלבד ברשת קופיקס. שימו לב שיש לקשור את הדגלים למוט הפלסטיק היטב על מנת שלא יעופו. האיכות שלהם היא לא הכי טובה אבל בנתיים הם מחזיקים מעמד יפה.
אם אתם מתכננים לעשות מנגל כדאי שתבקרו ברשת פעמית סטור שמציעה את חבילת יום העצמאות המושלמת – ערכה מהודרת ל-25 סועדים המכילה את כל הפריטים ההכרחיים לפיקניק. במחיר של 29.90 ₪.
ערכת העצמאות מכילה:
חבילה של כוסות נייר כחול לבן- 30 יחידות
צלחות קשיחות גדולות- 25 יחידות
מזלגות קשיח – 25 יחידות
סכינים קשיחים- 25 יחידות
שתי תבניות אלומיניום גדולות
מלקחיים מנירוסטה
מפיות – 85 יחידות
נפנף למנגל
חבילה של שיפודי עץ- 100 יחידות
בנוסף הרשת מציעה מגוון מוצרים ללא מע"מ. המבצעים בתוקף עד ה 23.4.15
אם אתם עושים על האש פרגנו לחברות הישראליות שמציעות מבחר נאה של מטעמים לצלייה על האש. כמו חברת "מעדני יחיעם" שממליצה לרגל עצמאות על מוצר ייחודי וטעים: נקניקיות עגל! נקניקיות טעימות, בשרניות ובמרקם מיוחד. אני הולכת לנסות אותן בחג.
מחיר מומלץ לצרכן: 17 – 20 ₪ לאריזת 450 גרם.
כאשר אוכלים בשר על האש חייבים טחינה וחומוס בצד- ככה לפחות זה אצלי בבית. מה שאני אוהבת בסלטים של מעדני מיקי זה שמחיר שלהם נמוך משמעותית מהמותגים האחרים לאורך כל השנה. עכשיו גם גיליתי שמבחן טעימה שערך "המבחן של המדינה" ובחן את טעמם של הישראלים מצא כי החומוס והטחינה של מעדני מיקי הם האהובים ביותר. מבין החומוסים, דורג החומוס של מעדני מיקי בניקוד הגבוה ביותר – 9.4 מתוך 10. בסלטי הטחינה, מקבלת הטחינה של מעדני מיקי גם כן את הציון הגבוה ביותר – 9.4. אני לא יודעת מתי נערך המבחן אבל זה אכן נשמע טוב.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 7.90 ₪ לאריזת 400 גרם.
מה שותים?
ישנו משקה שמלווה אותנו מאז קום המדינה, הטעם הנוסטלגי של בירה נשר מאלט. מלבד טעמו הייחודי, מכיל המשקה 5 רכיבים בלבד (לתת-שעורה + כשות + סוכר + מים + 2CO), ללא אלכוהול וללא חומרים משמרים או צבעי מאכל. אני מכינה איתו לחם בירה או עוגת דבש ותפוחים. המתכונים בבלוג. לפני כשנתיים הייתי גם בסיור במפעל ועליו כתבתי כאן.
לנשנוש יש חטיפי חלוה של אחוה
חברת אחוה משיקה סדרת מארזים fingers של חטיפי חלוה בטעמים ועד 99 קלוריות בלבד לחטיף. בכל מארז יש 7 אצבעות חלוה במשקל של 18 גרם ארוזים בנפרד. ניתן לבחור בין ארבעה מארזים בסדרה בטעמים של וניל, עם פיסטוק, עם פולי קקאו וללא סוכר עם שקדים. החטיפים מכילים גם טחינה משומשום מלא. מבחינתי הם מהווים נשנוש נפלא, טעים, קטן, מתוק ונימוח בפה. אני אהבתי. וכבר מתכננת להביא גם למשרד לשעות הצהריים המאוחרות שאני מחפשת אחרי משהו מתוק.
מחיר מומלץ לצרכן: 8 – 10 ₪ לאריזת 126 גרם
כל המוצרים האלו מיוצרים בישראל. לקראת חג העצמאות שלנו אני ממליצה לכולנו לצרוך יותר מוצרים המיוצרים כאן ועוזרים בשוק התעסוקה שלנו.
שמעתם על מבצעים נוספים לקראת יום העצמאות? אשמח לשמוע
גילוי נאות: נשר מאלט, מעדני מיקי, יחיעם, אחוה ופעמית סטור
אתם מוזמנים להיות חברים בדף הפייסבוק של הבלוג
לעקוב אחרי באינסטגרם שלי @ifatgel
וב pinterest
אם אהבתם מה שקראתם אשמח אם תלחצו Like
ניתן להירשם גם לעדכונים במייל
















