ראגו עם עדשים כתומות

מנה מפנקת, מנחמת ומשביעה. מהירת הכנה כזו שמתאימה להכין בזריזות שחוזרים מהעבודה

מנה טעימה מאוד שבאה בפני עצמה, ללא תוספת של פסטה או פחמימה אחרת. מי שלא שומר על כשרות ניתן להוסיף פרמזן מגורד מעל.

ראגו עם עדשים כתומות

למצרכים:

300 גרם בשר טחון בקר

1 בצל קצוף קטן

1 גזר מגורד

4 שיני שום כתושות

6 עגבניות מרוסקות במג'ימיקס

1 רסק עגבניות (100 גרם)

1-1.5 כוסות מים

3/4 כוס עדשים כתומות שטופות ומסוננות

שמן זית

1 כפית מלח

1 כף סוכר

להכנה:

ב-2 כפות שמן זית לטגן את הבצל עד שקיפות. להוסיף את הבשר ולטגן עד שיזהיב. להוסיף את השום ולערבב. להוסיף את הגזר והעגבניות המרוסקות ולערבב. להוסיף 1/2 כוס מים ולבשל כרבע שעה. להוסיף את רסק העגבניות ועוד חצי כוס מים, מלח וסוכר ולתת עוד 5 דקות של בישול. להוסיף את העדשים ולבדוק אם עדיין נותרו מים. אם חסר מים להוסיף עוד חצי כוס. לבשל על אש קטנה עוד חצי שעה ולערבב מדי פעם כדי שלא יידבק לתחתית.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!